Uw kat naar de trimsalon

Waarom brengen mensen hun kat eigenlijk naar de trimsalon?

Vooral (half)langharige rassen hebben vaak meer last van overmatig onderwol, indien u dit niet behandeld kan de vacht gaan klitten en uiteindelijk ook vervilten. Maar niet alleen (half)langharige rassen komen in de trimsalon, ook kortharige katten kunnen veel last hebben van losse haren, klitten en zelfs vervilting van de vacht. Dit kan voor de kat erg onprettig en zelfs pijnlijk zijn. Ook katten die wat ouder zijn, niet volledig gezond zijn of last hebben van overgewicht kunnen moeite hebben met het verzorgen van hun vacht.

Een trimmer kan hierbij helpen uw kat zich weer prettig te voelen.

 

Dienst Prijs
Trimmen (half)langhaar € 45,-
Trimmen korthaar € 35,-
Scheren € 50,- Toeslag voor scheren van ernstig vervilte kat € 10,-
Nagels knippen zonder verdere trimbehandeling € 7,50,-

Nu tijdelijk €5 welkomstkorting voor nieuwe klanten. (Geld niet bij alleen nagels knippen).

Behandelingen

Hierboven ziet u een beknopt overzicht van de diensten die ik aanbied. Het trimmen van uw kat duurt ongeveer 1 uur maar kan langer of korter duren afhankelijk van hoe de behandeling verloopt en welke behandeling er wordt verricht. Ook kan het zijn dat uw kat in 2 keer (of meer) behandeld moet worden bijvoorbeeld als uw kat erg veel stress ervaart of niet goed mee kan/wil werken. Hier zitten voor u verder geen extra kosten aan verbonden.

Wat kunt u van mij verwachten

- Nagels knippen

- Vacht/huid controleren

- Ogen/oren/neus controleren

- Vacht behandeling, dit wordt van tevoren met u besproken

Uw kat wordt met veel liefde en aandacht door mij behandeld, het belangrijkste vind ik dat uw kat zich prettig voelt tijdens de behandeling, daarom hou ik ook absoluut niet van een harde aanpak, het welzijn van uw kat staat bij mij voorop. Ook geeft het trimmen van katten mij voldoening en ik doe het met veel plezier. 

Tevreden klanten

Hier ziet u een aantal katten die door mij getrimd zijn. Elke behandeling wordt afgestemd op wat de kat aan vachtverzorging nodig heeft.

Bijou 

Selkirk Rex

Tijger

Maine Coon

Amos

Brits korthaar

Sem

Europees korthaar

Waar wordt uw kat getrimd

In de toekomst hoop ik een eigen trimsalon te realiseren zodat u uw kat ook naar mij toe kunt brengen om te laten trimmen maar tot die tijd kom ik bij u aan huis om uw kat(ten) te trimmen. 

Afspraak maken

U kunt met mij een afspraak maken door te bellen naar 06-39748984 of stuur een bericht via email of Facebook. Op werkdagen ben ik telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 19:00 en in het weekend van 11:00 tot 18:00. Via e-mail en Facebook kunt u mij altijd bereiken, u krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. 

 

Ik kom bij u aan huis maximaal 20 km vanaf Enschede. Reiskosten bedragen €0,25 cent per kilometer.

U kunt bij mij alleen contant afrekenen.

 

Afspraken dienen 24 uur van tevoren te worden geannuleerd of gewijzigd, afspraken die niet worden nageleefd moeten helaas in rekening worden gebracht.